Sanitech Hungary Kft.
BIG MAX nagyméretű mosogatószivacs
Ingyenes szállítás


Budapesten 15000 Ft felett

Ingyenes szállítás


1-2 munkanap az ország területén

Ingyenes szállítás

Spontex

BIG MAX nagyméretű mosogatószivacs

Nettó: 606 Ft / csomagBruttó: 770 Ft / csomag
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!!
 • Kód: SZV-9
 • Cikkszám: 97000731
 • Tulajdonságai: extra nagy
 • Formátum: - Kiszerelés: 5 db/csomag
 • Típus: Edények, fazekak tisztítására körömvédővel, nagy méret.

Még több infó >>

Elérhetőség:  Rendelhető
-
+

Részletek

A mosogatószivacsok a dörzsik mellett szintén kiválóak és rendkívül hatékonyak a makacs szennyeződések eltávolítására.Közületi helyek és háztartások is előszeretettel használják.

 • Extra nagy méretű, körömvédős, szintetikus mosogatószivacs edények és fazekak hatékony tisztítására. A kiváló minőségű fekete dörzsi a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja. Nagy méretének köszönhetően egyszerre nagyobb felület tisztítására is alkalmas és gasztro területen is megállja helyét. 
  A körömvédős rész megóvja ujjai és körmei épségét. Ideális edények, fazekak, tálak és egyéb konyhai eszklzök és felületek mindennapos tisztítására. Dörzsi felületét ne alkalmazza teflon serpenyők és finom felületek súrolásához!
  A csomag 5 db szivacsot tartalmaz - Cash&Carry kiszerelés
  Mérete: 10 x 4,5 x 15 cm, melyből a dörzsi vastagsága 6 mm

   

  Tudta?

  Nem mindegy milyen színű a dörzsi!

  Bár manapság már nem minden gyártó tartja szem előtt, de általánosságban mondhatjuk itt is, hogy minél sötétebb a szivacs dörzsi felületének a színe, annál erősebb a súroló hatása. A fehér dörzsit pl. kifejezetten kényes felületekre használják, míg a fekete dörzsik a legerősebbek, ebből kifolyólag olyan felületeken ajánlatos használni, ahol a karcmentesség nem követelmény. A kettő között helyezkednek el pl. a kék, zöld, piros színű dörzsik, melyeknek súroló hatása egyre növekszik. A Spontex is ebben a szellemben gyártya és kombinálja össze szivacsait a dörzsi felületekkel.  

Letölthető katalógusok