Sanitech Hungary Kft.
TANA INOXOL CARE rozsdamentes acélápoló, inoxtisztító
Ingyenes szállítás


Budapesten 15000 Ft felett

Ingyenes szállítás


1-2 munkanap az ország területén

Ingyenes szállítás

TANA INOXOL CARE rozsdamentes acélápoló, inoxtisztító

Nettó: 3497 Ft / dbBruttó: 4441 Ft / db
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!!
  • Kód: INO-1
  • Tulajdonságai: inoxtisztító
  • Formátum: - Kiszerelés: 1 db
  • Típus: 750 ml-es

Még több infó >>

Elérhetőség:  Rendelhető
-
+

Részletek

Nemesacél, eloxált alumínium és sárgaréz felületekhez (kivéve a mosogatót). Kiválóan alkalmas fémbútorok és burkolatok, pultok, ajtók, felvonók, párkányok, ablakkeretek és krómozott berendezési tárgyak ápolására.
rnrnKiváló ápolószere minden nemesacél és eloxált burkolatnak. Egy munkamenetben ápolja, polírozza és védi a felületet, valamint eltávolítja az enyhe szennyeződéseket (ujjnyomok, elszíneződések, fátyolképződések, foltok).
Fényes és csíkmentes felületet eredményez olajos filmréteg képződése nélkül. Csiszoló és polírozó anyagot nem tartalmaz, így karcmentesen ápol.
Hatóanyaga védi a fémet az ujjnyomoktól, vízfoltoktól és a portól, és így késlelteti a felület szokásos gyors elszennyeződését. Hasonlóképpen gátolja a fémoxidációt és az elszíneződések kialakulását.
rnSzagterhelést sem használat közben, sem pedig utána nem okoz. Savakat, lúgokat nem tartalmaz. A kézre eső, könnyen kezelhető szóróflakon kényelmes felhasználást biztosít. Alkalmazása gazdaságos (2-4 ml/m2).
rnrnAlkalmazás:
rnrnHasználat előtt felrázandó. A flakont függőlegesen tartva a szórófejet nyissuk ki, majd kb. 20 cm távolságból takarékosan permetezzük be a kezelendő felületet, majd puha, nem szöszölő kendővel egyenletesen oszlassuk el és töröljük szárazra.
Nagy felületek esetén ne közvetlenül a felületet, hanem a kendőt ajánlott bepermetezni, és azzal a fémet alaposan átdörzsölni. Magasfényű acél és krómozott felületek esetén száraz kendővel polírozzuk át a burkolatot. Takarékosan használjuk, mert a METAPUR nagyon kiadós ápolószer.
rnrnBiztonsági útmutató:rnrnNe használjuk padlóburkolaton (csúszásveszély), ill. nedves fémfelületeken.
rnrnProfesszionális felhasználásra készült termék.rnCikkszám: 4712 Kiszerelés: 500 ml-es flakon

Letölthető katalógusok